Bertram Skovgaard skifter til AaB.

Vi udvikler mange talenter i B.93. Det skyldes selvfølgelig vores dygtige trænere og ledere i ungdomsafdelingen, og den strategi som ledelsen har lagt. Der bliver nemlig lagt mærke til B.93’s talentudvikling rundt om i landet, og efter dialog med AaB skifter Bertram Skovgaard fra vores stærke 2007 årgang til det nordjyske med start fra den kommende sæson.

B.93 er heller ikke bange for at hjælpe en ung spiller videre i karrieren – som vi så med Sabil Osman Hansen – hvilket peger på et overskud og gode empatiske egenskaber hos vores beslutningstagere, som I kan sikkert fornemme i disse nævnte eksempler.

Vi fik en udtalelse fra rekrutteringschef Karim Bader.

Rekrutteringschef Karim Bader udtaler

– “Skov” har igennem alle sine år i B.93 været en profil og har også her i foråret taget skridtet op på vores U17 hold med stor succes.

– Derfor er det ingen overraskelse for nogen af os i .B93, at der er blevet lagt mærke til Bertram selv fra det nordlige Jylland.

– Jeg ved, at jeg på vegne af alle trænere og os andre i B.93 der har arbejdet med “Skov” kan ønske ham et stort tillykke og held og lykke med hans flotte skifte til AaB.

Bertram Skovgaard scorede i foråret 2022 i pokalsemifinalen mod FCK. En kamp som B.93 vandt 4-2. Foto: Savas Karakaplan.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Bertram Skovgaard, der runder en modstander: Christian Skovgaard. Foto af Bertram, der er farlig i feltet mod FCK: Savas Karakaplan. Portrætfoto af Karim Bader: Claus Vandborg.