Philip kommer fra en stilling som Akademichef i Fremad Amager / AC Amager og har første arbejdsdag 1. juli 2023.

Vi har talt med sportsdirektør Martin Møller Jensen om ansættelsen af Philip.

Sportsdirektør Martin Møller Jensen udtaler

– Vi har gennem længere tid søgt grundigt i markedet efter den rette person til at videreudvikle vores akademi, og er meget tilfredse med at det er lykkes at tiltrække Philip til klubben.

– Han har vist både i HIK og senest på Amager at han kan lede og udvikle et stærkt akademi, både i relation til licenssystemet, men i høj grad også i forhold til den daglige spiller- og trænerudvikling i de to miljøer.

– Det er en markant opgradering af vores setup, som længe har været et operationelt mål for os, for at kunne forsætte den store udvikling akademiet har været igennem de seneste fem år.

– 
I B.93 er omdrejningspunktet for den professionelle fodbold sammenhængen og transitionen mellem akademi og 1. holdet; og ikke mindst, at vi udvikler spillere, der er dygtige nok til at træde tidligt ind på klubbens bedste mandskab.

– I takt med at vores 1. holds miljø har udviklet sig, er kravene automatisk også skærpet til spillerne på akademiet, og vores talentudvikling generelt for at vi fortsat fremadrettet er i stand til at fastholde og udbygge vores position og forretningsmodel.

– Samtidig er konkurrencen omkring vores egne talenter øget fra ligaklubber rundt omkring i hele landet, og derfor er det afgørende at vi fortsat sætter nye standarder for udviklingen af både de bedste og de næstbedste i vores akademi.

– Det er jeg overbevist om at Philip er den helt rette mand til at hjælpe os med.

Topfoto af Philip Ødegaard Hansen på terrassen foran Slottet på Svanemølleanlægget: B.93. Portrætfoto af Martin Møller Jensen: Christian Midtgaard.