U19 slog Hobro efter flotte mål, men en lidt ujævn præstation.

B.93 – Hobro 3-1

1-0 Miron Zuberovski (2’)
2-0 Bertil Alban (23’)
3-0 Thomas Basbøll (82’)
3-1 Malthe Wangsøe (90’)

Cheftræner Mikkel Holm udtaler

– I lørdags havde vi besøg fra det nordjyske, da Hobro IK var på besøg. Op til kampen havde vi talt om ikke at tage let på opgaven, og få bragt kampen op på et intensitetsniveau, hvor vi ved at vi ville være bedre end Hobro.

– Kampens indledning kunne næppe være bedre, da vi allerede efter to minutter kom foran. Miron Zuberovski fik akrobatisk sparket en dyb stikning i mål til en 1-0-føring.

– Det gav os et godt udgangspunkt for at sætte spillet som vi gerne ville have det. Boldebesiddelsen i første halvleg var 70/30 i vores favør, så det blev mest af alt en øvelse i at åbne gæsternes forsvar op.

– Halvvejs igennem første halvleg fik vi scoret et mål, der var som taget ud af den kampforberedende træning dagen inden. På forhånd var der blevet talt om samarbejde i feltet, for at score mål. Det lykkes til fulde da Valton Ramadani slog et godt indlæg til Osman Addo, som kunne lægge bolden til rette for Bertil Alban, der med en inderside-afslutning scorede til 2-0.

– Føringen kunne godt være blevet et mål eller to større inden pausen, med lidt mere skarphed og koncentration omkring Hobros felt, men alt i alt en udmærket første halvleg.

– Efter pausen formåede vi slet ikke at opretholde den nødvendige intensitet, og vi fik Hobro til at se meget bedre ud end de var. Det var skuffende at koncentrationen på den måde svigtede, og vi gav alt for meget initiativ væk.

– Det blev en stor rodebutik, hvor det var alt for tilfældigt, hvem der skulle score det næste mål. Til vores held blev det Thomas Basbøll, der efter 82 minutter scorede til 3-0, og derfor definitivt lukkede kampen. Med det sidste spark i kampen fik Hobro reduceret til 3-1.

– Præstationen i anden halvleg var ikke tilfredsstillende, og den skal give lyst og sult til forbedring.

– I de kommende uger får vi rigeligt med mulighed for at vise at vi kan præstere godt. På onsdag går turen til Bagsværd i pokalen, inden der venter tre kampe på syv dage i U19 Divisionen mod Næstved, Fremad Amager og AB.

– Herefter går turen, som det også var tilfældet sidste år, til Algarve Cup, hvor vi er i pulje med FC Porto, FC Lugano og Sydney FC.

B.93 TV: U19 vs. Hobro Goalshow

Holdet på banen

Marcus Alstrup

Theo Goyanes (ud 75’)
Karl Noppen (ud70’)
Gustav Frederiksen
Valton Ramadani

Malik Danielsson
Arian Bonabi
Bertil Alban

Mohamed Salah (ud 70’)
Miron Zuberovski (ud 75’)
Osman Addo (ud 70’)

På bænken

Alan Jahic (ind 70’)
Thomas Basbøll (ind 70’)
Yasin Belhadj (ind 70’)
Max-Emil Rabenhorst (ind 75’)
Alex Batista (ind 75’)
Gustav Andersen

Foto: Christian Midtgaard.