Børnefodboldafdelingen giver en status med udtalelser fra flere af ledernee i dette nyhedsbrev. Kongstanken med nyhedsbrevet er, at I oplever jer opdaterede omkring, hvad der rør sig i Børnefodboldafdelingen.

Kære børnemedlemmer i FodboldafdelingenI vores nyhedsbreve kommunikerer vi med relevante videoer omkring dagligdagen, nye tiltag og tilhørende udtalelser om børneafdelingen fra klubbens ansatte.

Medlemstal

Først og fremmest er det med stor glæde, at vi kan meddele er oppe på et medlemstal på tværs af piger og drenge på 587 i Børnefodboldafdelingen.

Vi er meget beærede over at der er så mange personer, som har købt ind på vores visioner. Derudover er vi glade for samarbejdet med medlemmernes forældre, hvor vi oplever en konstruktiv dialog mellem begge parter.

Opgradering af B.93 Camps

Glade fodboldpiger til camp. Foto: Morten Mejnecke.

Vi er også meget glade for, at så mange spillere vil deltage i diverse B.93 Camps.

Kristian Berg. Foto: Privatarkiv.

Dette har medført at Børneledelsen har besluttet, at tage næste skridt for at gøre vores fodboldcamps endnu bedre og ansat en ekstra ressource, Kristian Berg, som Campleder.

Han er til dagligt træner på U19 holdet, har stor erfaring som fodboldtræner og er idrætsstuderende. I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen i uge 42 i 2022, uge 7 i 2023, uge 14 i 2023 og uge 31 i 2023, hvor vi vil afholde camps af fire dages varighed.

Vi fik en udtalelse fra Børnechef Rasmus Broberg Jespersen vedrørende opgraderingen af B.93 fodboldcamps.

Børnechef Rasmus Broberg Jespersen udtaler

– Det er fantastisk at vi på endnu et punkt kan rykke rammerne for børnefodbolden i B.93

– Det er stort at vi kan ansætte Kristian Berg til at kunne være en del af teamet og vi derigennem kan optimere vores camps for alle børn på Østerbro.

Rasmus Broberg Jespersen. Foto: Claus Vandborg.

– Jeg ved at vi fremover vil se flere U19 spillere deltage aktivt som trænere på vores camps, hvilket støtter op om alle ansattes ønske om endnu mere fællesskab i klubben på tværs af køn, hold og alder.

B.93 Efterårscamp 2022

Campen løber af stablen i efterårsferien fra 15. oktober til 18. oktober fra kl. 9-15 og er for spillere født i år 2009-2016.

Campen vil byde på sjove lege, konkurrencer, panna, small sided games og meget mere.

Der vil være frokost, juice og frugt alle dage og alle deltagere får en t-shirt samt billet til førsteholdets kamp mod Esbjerg fB lørdag 15. oktober kl. 15.00.

Se her for yderligere informationer og tilmeld dig og dine venner nu.

Fra efterårscampen.i 2021. Foto: Annemette Daa.

Organisation

Vi vil gerne give jer et indblik i, hvordan vores organisation hænger sammen i Børneledelsen, fordi vi er overbeviste om at det giver vores medlemmer en dybere forståelse af vores arbejdsgange.

I kan høre Børnechef Rasmus Broberg Jespersen fortælle mere om vores organisation i B.93 TV interviewet herunder.

På banen

5. september igangsatte vi et nyt tiltag på banerne, hvilket var en intensiveret indsats omkring B-holdene fra U9-U12 og de Letøvede hold fra U6-U8.

Dette betyder at Christian Slot vil være en ekstra ressource ved U9-U12 B-holdene mandag og onsdag, hvortil Mads Petersen vil være en ekstra ressource til U6-U8 Letøvede hold tirsdag og torsdag.

Altid klar til kamp. Foto: Kristian Berg.

Vi anser det nye tiltag, for at være et skridt i den rigtige retning i forhold til at skabe en dynamisk og flydende børneafdeling, hvor vi sammen tager ejerskab for trivslen og udviklingen af børnespillere i B.93.

Udtalelse om Børnefodboldafdelingen

Thomas Glatter. Foto: Christian Midtgaard.

Vi har talt med den nuværende holdleder for 1. Herresenior og inspektør, Thomas Glatter, der har været i B.93 i seks år og derfor har en stor indsigt i dagligdagen i vores fodboldklub.

Han bidrager med følgende udtalelse om udviklingen i børneafdelingen det seneste års tid.

Thomas Glatter om udviklingen i Børnefodboldafdelingen

– Der er kommet mange nye medlemmer ind og det er vigtigt, da det bidrager til processen omkring at øge kvaliteten af spillerne, der fremadrettet skal indgå på vores akademihold og udviklingshold.

– Mads og Rasmus har fået skabt en sund kultur i Børnefodboldafdelingen, der smitter positivt af på trænere, spillere og resten af klubben.

– De har udført et enormt stykke oprydningsarbejde, og har med deres viden omkring børnefodbold løftet børneafdelingen til et nyt og meget højere niveau.

Mange glade børn til Store Børnedag på Østerbro Stadion i samarbejde med Sparekassen Danmark i juni 2022. Foto: Magnus Rønning-Andersson.

 

Sportslige hilsner,
Ledelsen i Børnefodboldafdelingen

Topfoto: Kristian Berg. Supplerende fotos: Privatarkiv, Claus Vandborg, Annemette Daa, Christian Midtgaard og Magnus Rønning-Andersson.