B.93 ansætter Christian Knuth i Børneafdelingen. Christian har 32 års erfaring med børnefodbold.

Derudover har han i samme tidsrum arbejdet som idrætslærer og pædagog.

Han kommer til at være en ekstra ressource for U9-U12 holdene i B.93. Denne ansættelse blåstempler vores position som en voksende klub, der prioriterer børnemiljøet højt.

Børnechef Rasmus Broberg Jespersen om ansættelsen

– I Christian Knuth får vi i B.93 en stor kaliber af en ansættelse tilknyttet. Knuth har trænet så mange fodboldspillere, at han nærmest er et kendt ansigt i det offentlige, det fortæller lidt om den stjerne han er i børnefodbolden. Enhver klub som har mulighed for at tilknytte Knuth, griber den chance.

– At Knuth vælger at starte i vores B.93 fortæller meget om vores miljø. Knuths primære arbejdsopgave er at være med til at løfte vores udviklingshold (B & B+) segment. Et segment som vi gerne vil prioritere og som er en vigtig del af vores børnestrategi.

Derudover kommer Knuth til at være omkring vores nye specifiktræningskoncept samt omkring A-holdene om fredagen.

Christian Knuth havde adskillige tilbud fra en række fodboldklubber, men beskriver her, hvorfor valget faldt på B.93:

– Jeg valgte B.93 fordi det lyder til, at der vildt meget fokus på god børnetræning for alle, hvilket er det som jeg brænder mest for. Da Liverpool skuffende ikke ringede, så var B.93 det eneste rigtige.

– B.93 har altid mange spændende spillere. Jeg kender mange trænere og spillere derude og ved, at dem jeg skal arbejde tæt med brænder for de samme visioner samt har de samme værdier og tanker om børnefodbolden.
Desuden er de nogle gode mennesker, hvilket jeg også tillægger stor værdig.

– B.93 lyder til at være på en spændende rejse og jeg vil gerne deltage på den rejse. Jeg håber på at kunne bidrage på denne rejse med viden, erfaring og frem for alt mit drive for børnefodbolden.

Topfoto af fra venstre Mads Petersen, Christian Knuth og Rasmus Broberg Jespersen: B.93. Portrætfoto af Rasmus Broberg Jespersen: Henrik Wessmann. Portrætfoto af Christian Knuth: B.93.