Klubbens talentfulde U19 mandskab moste fredag aften 14. oktober 2022 FC Helsingør med 5-1 hjemme på Svanemøllanlægget.

Vi har Goalshow klar til dig i B.93 TV reportagen og en udtalelse om kampen og sæsonen indtil nu fra cheftræner Mikkel Holm herunder.

B.93 U19 A – FC Helsingør 5-1 (3-0)

1-0 James Mcilroy (7′)
2-0 Valton Ramadani (9′)
3-0 Gustav Wagner Frederiksen (41′)
4-0 Jonathan Mathys (68′)
4-1 Rasmus Dupont Lindén (87′)
5-1 Jonathan Mathys (90′)

B.93 TV: Goalshow fra 5-1 sejren

Cheftræner Mikkel Holm om Helsingør-kampen

– Fredag aften havde vi en god kamp mod en modstander, der gjorde mange ting svært for os. Det kontrollerede opbygningsspil vi normalt er meget stærke i, havde vi svært ved at sætte over for Helsingørs høje og intense pres.

– Det gjorde til gengæld at de gange vi kom forbi deres pres havde vi store rum at spille i, og der kommer vores høje individuelle niveau virkelig i spil. De store rum gør vejen fra gennembrud til scoring meget kort for vores gode offensive spillere.

Om sæsonen generelt

– Vi har vundet syv af de første ni kampe, så på resultat-fronten har det selvfølgelig været mere end godkendt. I langt de fleste kampe er vi dominerende på bolden, og har stor succes med at fastholde boldbesiddelse højt på modstanderens halvdel.

– Holdet har mange strenge at spille på, da vi både har gode driblere, dygtige afsluttere, gode dybdeløbere og så et væld af gode pasningsspillere. Det gør det svært for modstanderne at vinde kontrol i kampene, da vi så godt som altid har et modtræk parat.

– Vigtigst af alt som U19-hold har vi allerede nu haft to spillere (Jonathan Mathys og Gustav Højbjerg), der er har fået debut på 1. Herresenior i 2. division, og en enkelt mere der har siddet på bænken (Osman Addo). Kvaliteten i U19-gruppen er både høj og bred, så jeg er overbevist om at flere af spillerne vil snuse til seniorfodbold i løbet af sæsonen.

Se flere detaljer om opgøret på dbu.dk.

Topfoto af Svanemølleanlægget: Theis Elkjær. Portrætfoto af Mikkel Holm: B.93.
B.93 TV: B.93.