Fodboldbestyrelsen har i samarbejde med Børneudviklingstræner Rasmus Broberg Jespersen valgt at sætte ord på nogle af de emner, der især har givet stof til eftertanke og ændringer i Fodboldafdelingen.

I forbindelse med seneste tilfredshedsundersøgelse, som blev gennemført i i november og december 2021, har vi evalueret på de mange indkomne svar – og tak for dem!

Vi har trukket en håndfuld punkter ud, som giver anledning til lidt respons. Med så store afdelinger som vi efterhånden har er det en evig udfordring at kommunikere tilstrækkeligt og i rette tid til samtlige hold. Det er faktisk nærmest et fuldtidsjob i sig selv.

Vi har derfor valgt at sætte lidt ord på nogle af de ting, som tilfredshedsundersøgelsen giver anledning til at kigge lidt nærmere på.

B.93 TV: Feedback på tilfredshedsundersøgelsen

Se videoen med Rasmus Broberg Jespersen fra Børneafdelingen, som svarer på spørgsmål på vegne af Mikro-, Børne- og Ungdomsafdelingen.

Her kan du høre mere om:

  • Faciliteterne på anlægget, herunder toiletforhold
  • Tilbud til både bredde og de mere ambitiøse
  • Træner og forældretrænere nu og i fremtiden
  • Baneforhold og baneplan
  • Social sammenhængskraft.

Har du spørgsmål til det sportslige i klubben?

Hvis du som forælder eller spiller har sportslige spørgsmål beder vi dig først og fremmest stille dem til trænerne på ens årgang. Dernæst kan du rette dem til koordinatorer eller segmentansvarlig. Du kan altid her samlet finde kontaktinformationer for alle pige- og kvindehold, alle drenge- og herrehold og alle ansatte i klubben.

Med venlig hilsen
Fodboldbestyrelsen

Topfoto fra efterårscampen 2021: Kristian Berg.
B.93 TV videoen med feedback fra Rasmus Broberg Jespersen er optaget af Valdemar Jensen og redigeret af Brian Nehm.