Endnu et hold fra B.93 viser højt niveau.

I weekenden deltog vores U14 hold i Kronborg Cup, og det gik mere end godt. Lørdag spilledes der puljekampe. B.93 var i gruppe med Ølstykke, Hørsholm-Usserød, Greve og Sundby. Vores unge talenter endte på førstepladsen og søndag spillede B.93 finale mod Brommapojkarna, der havde vundet den anden pulje.

Resultaterne

  • 1-1 vs. Ølstykke. Målscorer: Theo Stavad
  • 5-0 vs. Hørsholm-Usserød. Målscorere: Arda Iljazovski, selvmål, Leon Fenger (2) og Batice Givskov
  • 2-1 vs. Greve. Målscorere: Theo Stavad og Leon Fenger
  • 6-0 vs. Sundby. Målscorere: Alexander Nyberg (2), Marius Andie (2), Ikenna Ukpo og Leon Fenger
  • Finale: 3-0 vs. Brommapojkarna. Målscorere: Leon Fenger, Batice Givskov og Marius Andie.

Alfred i B.93 trøjen. Charlotte Borg.

 

Vi fik en udtalelse fra cheftræneren.

U14 chefræner Michael Kjær

– At vinde Kronborg Cup er en rigtig fin start på U14 sæsonen for 2009-årgangen.

– Weekenden forinden havde vi til Brøndby Cup tabt snævert i finalen til Brøndby, men denne gang var det os, der trak det længste strå i finalen mod Brommapojkarna.

– Vi har her i opstarten arbejdet meget med at få et B.93-udtryk, hvor vi tør være modige på bolden, mens vi skal have et aggressivt udtryk så snart vi taber den.

– Trods lidt startvanskeligheder i den første kamp mod Ølstykke, synes jeg drengene lykkedes flot med vores fokuspunkter henover weekenden. I alle kampene havde vi det udtryk, som vi ønsker at se fra et B.93-hold.

Trænerne Michael og Adam. Foto: Charlotte Borg.

 

– Drengene viste samtidig flot moral i puljefinalen mod Greve, hvor vi var bagud 1-0 med ti minutter igen.

– Der er i det hele taget en stærk kultur på 2009-årgangen, hvor drengene er gode til at løfte hinanden op og gøre hinanden bedre. Og det viste de også, da vi mødte lidt modgang, hvor vi i kampen slutminutter fik vendt det således, at vi gik videre til finalen.

– I finalen mødte vi som bekendt Brommapojkarna, som er en stærk modstander. Men vi lykkedes med at få kampen over på vores præmisser, ved at turde at være dominerende på bolden.

Leon i B.93 trøjen. Foto: Charlotte Borg.

 

– Udover at det altid er fedt for drengene at vinde pokaler, så har både Kronborg Cup og Brøndby Cup været med til at give en god grobund for det U14-år som vi nu har skudt i gang for 2009-årgangen, slutter Michael Kjær.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos: Charlotte Borg.