I weekenden 12.-14. november drog et sammensat hold fra akademiets U16 og U18 Piger til Lohilo Girls Elite Cup i Växjö i Sverige.

Stævnet var udsat helt tilbage fra april 2020 på grund af Corona. Stævnet havde deltagelse af 14 af de bedste svenske hold, samt FCN og B.93.

B.93 var havnet i gruppe med Växjø DFF, IFK Aspudden og Piteå IF.

Opvarming.

Pigerne leverede tre flotte kampe med en solid holdindsats og masser af flot spil. Det resulterede i to uafgjorte og en sejr, hvilket gav en samlet 2. plads i puljen og kvalificering til A-slutspil.

Søndag stod den så på kvartfinale mod HGH FC. Her spillede pigerne, igen, en rigtig flot kamp. Stort set alt spillet foregik på vores præmisser og det førte til flere målchancer, men ind ville bolden ikke.

Og da det mod spil og chancer til gengæld lykkedes HGH FC at score mod slutningen af anden halvleg, efter et hjørne, endte kampen desværre 0-1, så det blev ikke til medaljer i denne omgang.

Opbakning.

Alt i alt var det et rigtig godt stævne, hvor holdet blev mere og mere sammentømret, både på og udenfor banen, og det er præcis en af årsagerne til, at B.93 akademiet valgte at deltage.

Dét at give både holdet og spillerne mulighed for de små justeringer fra kamp til kamp, der gør både den enkelte og holdet bedre, hele tiden med afsæt i akademiets spilkoncept, er noget et sådant stævne giver så rig mulighed for.

Nu glæder vi os til at tage den meget læring fra stævnet med videre i vores udvikling, og vi ser frem til næste udfordringer.

Hygge i loungen.

(Ren)skrevet af Claus Vandborg. Tak for info til Frank Venset og Keld Juhl.
Fotos er taget af turens ledere og trænere.