Endnu et B.93 ungdomshold viser niveau.

 

Vi har før set vores mange talentfulde spillere, gøre en god figur i diverse turneringer – denne gang var vores U11 Elite en tur til Haderslev, og viste forrygende spil.

Webredaktionen bad en af trænerne om at fortælle os om turneringen, som også havde udenlandske hold blandt deltagerne.

Divin Wadimanya udtaler

– Turneringen bestod af seks kampe – fire i indledende gruppekampe, en semifinale og en finale, hvis man gik hele vejen. Mange af de hold, vi mødte spillede på deres fysisk overlegenhed og lange bolde til en hurtig angriber. Vores vigtigst opgave var derfor at sørge for en velfunderet defensiv, mens op- og angrebspillet var næsten tunet til det maksimalt, B.93-stil.

– De 4 indledende kampe blev til 10 point og en målscore på +19, men det skulle vise sig, at hvert eneste mål skulle tælle, da det eneste hold, vi spillede 1-1 imod også fik 10 point med +17 i målscore. De spillede tre ud af fire kampe om lørdagen, mens deres sidste kamp, mod det svageste hold i puljen, skulle spilles om søndagen. Vi tænkte ikke videre over det, da vi regnede ikke med, at de vil indhente en 14 målforskel, men da vi fandt ud af, at de vandt 12-0 fik vi da en chok og måtte tjekke en gang til. Vi gik videre med to overskydende mål.

– I semifinalen mødte vi et tysk hold, der havde vundet alle deres kampe i puljen og havde et målscore på +40. Holdet brugte muskler og spillet ellers godt defensivt/destruktivt. Den kamp burde vi have lukket i de første 10 min, men skarpheden manglede og de andre kom foran. Vi jagtede målet og udlignede til 1-1, men havde chancer flere mål, men kunne ikke omsætte disse, derfor skulle kampen afgøres på straffesparkskonkurrence, som vi vandt 8-7 (8-9 sammenlagt) og drengene virkede tændt og støttede hinanden.

– I finalen mødte vi et hollandsk hold, der kom med +43 i målforskellen fra gruppespil. Men vi var rolige og havde nogle fokuserede drenge, der vidste, hvad det krævede, men først skulle vi gang med kampen og de andre scorede et tidligt mål, hvor deres “fisker” fik plads og tid, men den fejl skulle vi ikke gentage. Drengene holdt bedre øje med deres forreste spillere og vi fangede hurtigt deres strategi, alt imens vores individualister på kanterne meldte sig mere og mere ind i kampen. Vi kom tilbage ved at opsnappe en retur bold, mens vores sidste mål blev sat ind ved en smuk solo tur, som efterlod 3-4 af modstanderne på græsset.

– 2-1 blev resultatet i finalen og B.93 U11 Elite strøg til tops, slutter Divin Wadimanya.

Fra venstre til højre på topfotoet: Sirius V. Sørensen, Jonathan Yves, Emil Lærkedahl, William v. Würden, Oliver T. Poulsen, Isak Lund, Ole E. Stavik, Jamil Koch, Viggo Friis, Rasmus A. Bøtcher og Magnus S. Lastein.

Trænerne: Divin Wadimanya (yderst venstre), Oskar Stavik (yderst til højre) og Christian Stavik bagerst.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af en af de ivrige fans.