Vælg en side

Bliv træner i B.93

Nye muligheder i en af Danmarks største klubber

Vi får hele tiden nye spillere og vi oplever desværre også en gang imellem, at nogle af vores dygtige trænere stopper hos os. Derfor er vi altid på udkig efter nye trænere, der er god til børn og unge mennesker og med kærlighed til fodbold.

Vi har hold for alle
Vi har med piger og drenge. Vi har børn og unge, der spiller fodbold fordi det er sjovt og hyggeligt og dem der går mere seriøst til opgaven. Alle skal have dygtige trænere og derfor er det vigtigt du har lysten til at være sammen med og udvikle børn og unge, har du det, så finder vi det hold er matcher dine trænerambitioner og kompetencer.

Hvad kan man forvente som træner i B.93?
Vi vil sikre et stærkt fagligt miljø man kan læne sig op ad. Det faglige miljø skal inspirere dig som træner, det skal udvikle redskaber og sikre at rammerne for at lave en god træning er til stede. Det faglige miljø skal samtidig stå til rådighed sparring og adgang til intern og ekstern uddannelse.

Kærlighed, Enkelthed og Udfordrende indsats!
I øjeblikket er vi igang med at implementerer et værdigrundlag i klubben, som skal gør det nemmere at agere i situationen for den enkelte, uanset om man er træner, spiller eller forældre.

Kort fortalt handler det om at man som træner kan løse en situation ud fra værdierne og ikke behøver at spørge en kollega, ens leder, klubbens bestyrelse eller en helt fjerde. Dette er et andet element i at skabe en effektiv organisation og dermed sikre at man som træner får så meget tid på banen og med spillerne som muligt.

Kærlighed

Alle spillere skal behandles, som kærlige og fornuftige forældre behandler deres børn. Udvikling skabes bedst i trygge og ansvarlig rammer. Ingen står alene.

Enkelthed

Enkle principper bidrager til at spillere, trænere og ledere kan træffe de rigtige beslutninger og præstere bedst muligt. Enkeltheden skal afspejles, i alt hvad vi gør.

Udfordrende indsats

Vi udfordrer alle til altid at yde en indsats på højeste niveau, uanset din rolle i klubben. Resultater er et produkt af kontinuerlig og dedikeret indsats. Indsats skaber resultater.

Vi søger pt til følgende ledige stillinger

Er du klar til næste skridt i din trænerkarriere?

Send din ansøgning til klubben og så vil vi kontakte dig. Spørgsmål til specifikke stillinger kan rettes til den daglige leder Jesper Nielsen på 27200230

Send din ansøgning nu