Vælg en side

Trænerhjørne

Vil du være T+ træner i B.93?

Til en nyoprettet stilling søger vi en T+ Træner, som kan løfte både det faglige og sportslige niveau for Elite og A trupperne på U12-U16.
Læs mere om T+ træner stillingen her.

 

Vil du være træner i B.93?

Vi søger altid trænere der har lyst til at arbejde med børn og unge. Du skal have en ambition om at ikke bare gøre dem til bedre fodboldspillere, men også til bedre mennesker.

Vi har trænerjobs, hvor der kræves DBU træneruddannelse på A eller B niveau, hvor vi forventer et højt fagligt niveau og hvor du kan være med til at præge miljøet omkring vores elite setup. Der er andre, hold hvor erfaring som spiller og kærlighed til fodbold er de vigtige kvalifikationer og hvor vi hjælper med værktøjer og sparring, så træningen er en god oplevelse for dig og dine spillere.

Er din nysgerrighed vækket så læs mere her.

Mangler du inspiration til træningen?

Herunder finder du bl.a. inspiration til øvelsesvalg, hjælp til at organisere træningen, forslag til bedre forældrekontakt og meget mere.

DBU: Aldersrelateret Træning 1

– forsvarlig og målrettet træning af børn og unge

Træningen af børn fra 5 – 14 år skal være bedre og sjovere – og børnene skal udvikle deres kompetencer på de rigtige tidspunkter i forhold til deres udvikling. Trænerne skal niveaudele og selektere med omtanke og med henblik på at udvikle. Ikke for at vinde børnefodboldkampe nu og her.

Klik her for at hente manualen som pdf-fil.

DBU: Aldersrelateret Træning 2

– målrettet træning af eliteungdomsspillere

Aldersrelateret Træning 2 henvender sig til de trænere, der arbejde med de bedste spillere i alderen 14 – 21 år.

Bogen indeholder bl.a. kapitler om læring og undervisning, fysisk træning, kost, mental træning, det udviklende talentmiljø samt uddannelse og karriereplanlægning.

Klik her for at læse mere.

DBU: Børnetræning

– Øvelseskatalog til alderssvarende børnetræning

Øvelserne i kataloget er beskrevet i et lettilgængeligt sprog og har illustrationer der viser opstilling af øvelserne samt spillernes bevægelser. Der er samlet set 120 forskellige træningsøvelser i kataloget, der hver især skal være med til at træne børnenes motorik, koordination og tekniske færdigheder.

Øvelseskataloget vil med din hjælp som træner bringe elementer som glæde, tryghed og tilknytning samt ikke mindst variation, planlægning og organisation ind i den daglige træning af børnene.

Klik her for at hente manualen som pdf-fil.

DBU: På banen med bolden

– Fodboldøvelser for børn

God børnetræning handler om at give spillerne mulighed for at røre den vidunderlige bold så meget som muligt, og kan gøres på tusinde forskellige måder! Men som ny træner er det ikke altid nemt at overskue, hvordan det skal organiseres. Derfor har DBU lavet denne lille “legemanual” med 28 forskellige lege/øvelser.

Klik her for at hente manualen som pdf-fil.

DBU: Ungdomstræning

– Det handler også om andet end fodbold

Bogen beskriver unges livsstrategier, krav til den gode ungdomstræner samt et konkret bud på hvordan det udviklende fodboldmiljø skal indrettes i klubben. Bogen afsluttes af tre fodboldfaglige kapitler med fokus på den tekniske, taktiske og fysiske træning tilpasset målgruppens behov.

Klik her for at hente manualen som pdf-fil.