To kampe, maksimumpoint og en flot målscore på 9-2. Det er resultatet af de to første kampe, som B.93´s bedste kvindehold har spillet i kvalifikationsligaen. Lørdag blev Varde slået med hele 4-0 foran øjnene af 110 tilskuere på Østerbro Stadion.

I første halvleg sad B.93 på spillet det meste af tiden. Ikke mindst kantspilleren Andrea Skjold-Frøshaug skabte store problemer for Varde-forsvaret med sit hurtige antrit og sin stærke fysik. På midtbanen vandt den hårdtarbejdende trio, Anna Tørsløv, Nikoline Andresen og Natasha Shirazi, mange nærkampe, og de havde overtaget.

B.93´erne fik i flere situationer sat spillet fint op, fik skabt en del store chancer og i en situation dansede endda bolden på Vardes målstreg.

Man skulle dog hen i det 19. minut, før ligaens topscorer, Mette Perthu-Hansen opsnappede en dårlig tilbagelægning fra Vardes Ida Freymar, afdriblede målvogteren og satte bolden ind fra spids kant.

Og i det 44. minut rykkede Andrea Skjold-Frøshaug fri over en halv banehalvdel og sendte bolden over i den fjerneste del af feltet, hvor Signe Maegaard Nielsen dukkede op og gjorde det sikkert til 2-0.

I anden halvleg kom Varde mere med i spillet og fik mere styr på defensiven, men i det 59. minut blev kampen reelt afgjort. Efter et flot oplæg af Andrea Skjold-Frøshaug sendte Mette Perthu-Hansen sit hovedstød på overliggeren, og hun var hurtig til at opsnappe riposten og gøre det til 3-0.

I det 68. minut måtte Nikoline Andresen udgå efter et alvorligt sammenstød midt på banen, og det gav debut til Camilla Petersen. I kampen debuterede Josefine Krum også, og indhopperen Hannah Holgersen fik også sat sit aftryk på spillet med nogle fine aktioner i kampens slutminutter.

Kampens perle kom i det 88. minut, hvor Mette Perthu-Hansen løftede en aflevering frem til Natasha Shirazi, der hurtigt driblede sig fri og elegant loppede bolden over Varde-keeperen til kampens slutresultat.

Næste søndag venter der en hård kamp for Jessica Rodríguez´ tropper, når B.93 på udebane møder Vildbjerg, der slog Varde 5-0 i sin første kamp og regnes for at være en af favoritterne til oprykning.