For andet år i træk havde B.93’s U13 Piger kvalificeret sig til DBU Sjællands ungdomspokalfinale og denne gang var det lykkens gang.

Torben Klarskov har leveret dette referat fra kampen:

Holdet besejrede Sundby med 3-2 efter 2-0 ved pausen.

Vejen til finalen var gået med sejre over Fremad Valby (15-2), Hvidovre IF 3-1, Espergærde 3-0 og i semifinalen med 2-1 over topholdet i den ordinære turnering Allerød FK. Sejren var fuld fortjent.

Efter en noget nervøs start, som Sundby kom bedst ud til overtog B.93 mere og mere af spillet. Et kvarter ind i kampen blev det 1-0 til B.93, ad Chioma Nancy Chuckwuani tog den direkte ved mod målet og køligt lagde bolden i nettet bag Sundbys målmand Xenia Bruun Pedersen.

B.93 dominerede mere og mere af spillet og fem minutter senere blev det 2-0, da Ellen Marie Keller Pade skød hårdt og fladt langt ude fra. I anden halvleg fortsatte B.93 dominansen og efter ti minutters spil kunne Chioma Nancy Chuckwuani øge til 3-0 og kampen synes afgjort. Men Sundbys piger gav ikke sådan op, og en reducering til 1-3 ved Kitt Steensgaard efter tyve minutters spil skabte spænding i kampen og en del nervøsitet kunne spores hos 93`erne.

Sundbys andet mål faldt et par minutter inde i dommerens overtid og igen var det Kitt Steensgaard der var målscoreren. Men slutspurten kom for sent og et halvt minut senere kunne dommer Tomas Lind blæse opgøret af. B.93 var pokalvindere.

Mange på holdet ydede en stor, energisk indsats.

Målvogter Anna Strandlod skabte ro i forsvaret og stærke Alberte Brinck brugte sin store fysik. Men alle kunne med god samvittighed løfte pokalen efter sejren og få hængt guldmedaljerne om halsen.

Stort tillykke til pigerne og trænerne Henrik Surel og Casper Eriksen.