1. divisionskvinderne spillede lørdag et regulært topopgør på Østerbro Stadion mod rækkens nummer 1 fra Greve og tabte knebent 0-1 i en tæt og chancefattig kamp. Oprykkerne fra B.93 fastholder stadig andenpladsen i rækken.

Det blev en tæt kamp uden mange åbne chancer, hvor den meget våde bane og konstant regn heller ikke lagde op til flot kombinationsspil.

B.93 havde svært ved at etablere de sædvanlige flotte angreb, som er holdets varemærke. Greve-forsvaret var meget opmærksom på B.93’s topscorer Mette Perthu-Hansen, der tidligere har spillet for Greve. Hun kom sjældent til direkte chancer men var flere gange ved at sætte sine medspillere godt op i angrebene.

Stort set alle Greves afslutninger var skud udefra, som ikke voldte målvogter Signe Munk de store problemer. Amanda My Madsen styrede igen forsvaret sikkert og greb gang på gang klogt ind, før chancerne blev spillet for store af Greve, der inden opgøret havde et imponerende scoringsgennemsnit på tre mål pr. kamp.

I det 28. minut lagde gæsterne bolden ind i feltet fra venstre side og målvogter Signe Munk fik ikke grebet ordentligt ind, så der blev scoret.

Anden halvleg åbnede med et par Greve-chancer, hvorefter kampen var ret lige uden de helt åbne muligheder.

I den sidste del af kampen havde Greve både tilløb til flere kontrachancer og et skud på overliggeren. B.93 pressede på uden helt at ramme hinanden nær målet, men hjemmeholdet var ved at få en stor mulighed på en halv friløber.

I kampens sidste minut lagde B.93 et frispark ind i feltet, hvor Mette Perthu-Hansen var ved at få en stor mulighed lige foran mål. Men det blev ikke til B.93-point i den ellers meget lige kamp.

Trods nederlaget ligger B.93 stadig nummer to i 1. division, dog efter at have spillet kamp mere end de nærmeste forfølgere i den tætte række.

På lørdag gæster holdet Herlufsholm, inden Østerbro IF kommer på besøg på Østerbro Stadion lørdag den 21. oktober til en spændende duel om de øverste pladser.

Kampreferat v) Tage Majland

Se flere fotos fra kampen, og følg B.93 Kvinde- og pigefodbold på Facebooksiden B.93 Pigefodbold