Klik billedet
1. senior kvinder Udskriv Email

Kvindesenior 1:
Vores bedste kvindeseniorhold spiller i foråret 2017 i kvindeserie øst.

Vores mål er foreløbig at sikre oprykningen til 1. division. Vi har et ambitiøst hold, der består af en god blanding af unge talentfulde spillere og mere erfarne spillere. Holdet er åbent for alle piger/kvinder fra årgang 98 eller ældre, der har lyst til at være med på rejsen op gennem rækkerne, og som udover seriøs træning også lægger vægt på det sociale sammenhold.

Truppen træner tre gange om ugen. Holdet har eget omklædningsrum, adgang til styrkerum, egen styrketræner og kvindelig fysioterapeut.

Men unge og ambitiøse seniorspillere, der har talent og går med en drøm om at komme med op at spille i 1. division og 3F ligaen, kan få mulighed for træne op til fire gange om ugen, og der er adgang til specifiktræning.

Kontakt trænerteamet hvis du vil til prøvetræning hos os. 

 

Træner

Peter Schultz

Mobil: 20 23 10 48

Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Spillende assistenttræner
Mette Perthu-Hansen

Kvindesenior 2:

I foråret 2017 vil vores andet kvindeseniorhold spille i Københavns serie 2 med målet om at sikre sig oprykning til serie 1. Det er et alternativ for de piger, der nyder at spille fodbold og have det sjovt, men kun ønsker at træne 2 gange om ugen.

Cheftræner

Flemming Reffelt
Mobil: 40 54 08 93

Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Skrevet af Bjarke   
Antal hits: 12753
Senest opdateret: 01 februar 2017