Klik billedet
Five A Side Udskriv Email

Untitled document

Five A Side er en årligt tilbagevendende tradition i Fodboldafdelingen. Den afholdes altid den første lørdag i året (medmindre nytårsaften falder på en lørdag som i 2010/2011, webred.),

Five A Side har til formål at samle alle i Seniorafdelingen til en fornøjelig dag med Five A Side på grusbanen, bankospil, skægge lege og meget mere. I 2008 blev der også arrangeret en Sommer Five A Side.

Five A Side har eksisteret, så længe man kan huske i klubben. I de "go'e gamle dage" blev der spillet fem mod fem på stor bane (!) - det gjaldt om at have en løbestærk midtbane og en god målmand.

Nu om dage spiller vi på tre baner på Kunstgræsbanen, men det er stadig en stor ære at vinde.


Five A Side 2015

Vinderholdet: Hans Drachmann, Anders Drachmann, Mads Kusk, Allan Riley, Jesper Debel og Rune Schødt.

Der var fem mand på de 8 hold, og nogle af holdene - bl.a. vinderholdet - havde en indskifter.

Arrangementet blev afholdt lørdag den 9. januar og der var omkring 50 deltagere. I finalen vandt Drachmann-holdet knebent 1-0 (Allan Riley) over et hold med bl.a.: Martin Heisterberg, Johnny W. Hansen og Jørgen 'Ost' Jensen.

Det var en stor dag for Drachmann-koncernen (far og søn), idet Hans D. vandt PalleBanks-quizzen og Anders D. blev kåret til den bedste spiller. Under spillet kom der besøg af Egon, som slet ikke var inviteret, og denne Egon-drengen havde en vis indflydelse på spillet. Stormen Egon afløste lørdag sin søster Dagmar.


Five A Side arkiv

Historien om Five A Side.
Se billeder fra Five A Side 2014.
Se omtale og B.93 TV reportage fra Five A Side 2013.
Se omtale af Five A Side 2012.
Se omtale og B.93 TV reportage fra Five A Side 2011.
Se billeder fra tidligere afholdte Five A Sides.
 

Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 15064
Senest opdateret: 17 oktober 2015