Klik billedet
U19 subelite vinder Mesterrækken Udskriv Email

31. oktober 2016
Stor succes for U19 Mester/række 1
U19 Mester har vundet Mesterrækken og rykker op i Østrækkerne. Også U19 Harvey avancerer. Stort tillykke.

 

Mandag blev det en kendsgerning, at U19 Mester vandt Mesterrækken og derved avancerer til forårets Østrække. Det sikrer samtidig oprykning til U19 Harvey, der til foråret skal spille i netop U19 Mester.

Vi har i en årrække haft svært ved at fastholde U19 spillere udover Divisionsholdet, men dygtige trænere og en stærk sportslig og social gruppe unge har vendt den tendens.

Udover at være dygtige spillere er de unge også rigtig gode klubfolk, der er aktive som trænere på Camps og frivillige til børnestævner.

Holdbillede, efterår 2016

U19_Mester_2H2016_715px
Bagerst fra venstre: Træner Daniel "Krølle" Lilholm, Henrik Scherfig, Mikkel Bang, Jonathan Nygaard, Tobias Riis Christensen, Magnus Hvidsteen, Carl Tellerup, Rasmus Lind, Magnus Wennicke og cheftræner Jano Nissen.

Forrest fra venstre: Nikolaj Müntzberg, Sofus Andersen, William Winther-Schmidt, Anton Gramgaard, Martin Møller og Victor Larsen.

Ikke på foto: Adam Rehof, Anders Dahl, Lutfi Ramadan, Felix Geoffroy, Felix Fatum, Jonas Erginer, Jonas Kendal, Thor Renner og Victor Mayasi.

Foto: Max Riis Christensen.

Tak, seeejt og tillykke med oprykningen til U19 trænerne Jano, Daniel og Harvey, holdleder Ingrid, fodboldbestyrelsen med ungdomsformand Max Riis i spidsen og sæ´fø´li The Boyz.


I Østrækkerne spiller U19 hold fra Divisionsklubberne Helsingør, Fremad Amager, Frem, Holbæk, Greve og Nykøbing,
2. hold fra Brøndby, Farum, AB Køge, Herfølge, Roskilde og altså nu B.93 samt en række stærke U19 hold fra serieklubber.

U19 holdet er med få undtagelser fra yngste årgang, så hvis de unge har lyst kan de spille på højt niveau de næste halvandet år.

Med U19 holdets oprykning har B.93 nu både U19 og U17 subelite med på højst mulige niveau i lighed med A-licens klubber som Lyngby, Farum og Brøndby.


 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 704
Senest opdateret: 02 november 2016