Klik billedet
Kvindesenior satte Østerbro IF til vægs Udskriv Email

19. september 2016
Kvindesenior slog Østerbro IF stort
1. Kvindesenior vandt søndag 5-0 over Østerbro IF i et lokalopgør, hvor der aldrig var tvivl om sejren efter endnu en stærk holdpræstation.


Anføreren Mette Perthu-Hansen måtte stille op med smerter og et åbent hul i støvlen for at få plads til bandagen fra sin nyligt opererede tå, men alligevel scorede hun to flotte mål i første halvleg. Ved det ene af målene blev målmanden og derpå en forsvarer sat helt af i Mettes driblinger.

Flere gange blev vore angribere spillet fri i dybden bag Østerbros forsvar på gode dybdestikninger fra midtbanen. Og Julie, Samira, Jeanne og Nadi udfordrede skiftevis på kanterne, og det var et fornemt indlæg fra Julie, der stod bag en af Mettes scoringer. I anden halvleg hamrede Anna bolden op i trekanten på et langskud fra udenfor feltet, og så var kampen reet afgjort.

De sidste to scoringer stod Kold for efter hurtige gennemløb. Østerbro kom kun til få chancer i den anden ende, og vores forsvarskæde stod sikkert og gav ikke modstanderne megen plads.

Med 5-0 sejren ligger B.93 på tredjepladsen to point efter Vanløse og CBS Sport, der begge har maksimumpoint efter de fire første kampe.

Mål af Mette Perthu-Hansen 
Foto: Bjarke Møller. 

Skrevet af Allan Bisgaard   
Antal hits: 448
Senest opdateret: 22 september 2016