Klik billedet
Mere lys og mere tryghed på Svanemølleanlægget Udskriv Email

20. september 2016
Mere lys og større tryghed
Københavns Kommune bakker op om klubbens bestræbelser på at gøre Svanemølleanlægget så trygt og sikkert som muligt.


Klubben har hele tiden fokus på at gøre vores anlæg så trygt og sikkert for medlemmerne som muligt.

Det fokus er styrket efter det grove overfald, der fandt sted i nærheden af klubben forleden. Visse af opgaverne forbundet hermed er vi selv ansvarlige for. Andre er kommunale. Vi har selv startet rydning af noget af det værste buskads, og vi har henvendt os til de ansvarlige borgmestre med konkrete anmodninger.

Responsen fra kommunal side har være positiv - med de forbehold for kapacitet og penge, som man ofte løber ind i. I svar fra henholdsvis Overborgmester Frank Jensen og Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen har vi fået oplyst, at der allerede er tiltag for at sikre mere og bedre belysning omkring anlægget, rydning og beskæring af buske og at det er planlagt at fælde træerne langs vejen Ved Sporsløjfen for at anlægge en cykelsti. De gamle ”liggehaller” vil blive fjernet, og vi håber også på en opgradering af vejbanen, så trafikforholdene bliver bedre.

Se brevet fra Overborgmesteren her.

Som sagt er en del af ansvaret for anlægget vores eget. Alle bidrag fra medlemmer, det være sig til arbejdsdage eller fordi man lige er god til at reparere et hegn, er altid velkomne. Meld ind til bestyrelsens Klubhusudvalg, hvis du vil give en hånd med.


Yderligere oplysninger

David Kendal (fodboldafdelingen)
Mobil: 25 28 37 06
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
 

Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 612
Senest opdateret: 22 september 2016