Klik billedet
Minibanen er snart klar Udskriv Email

18. september 2016
Minibanen tager form
Bander og mål er på plads. Om lidt kommer græsset.


Arbejdet med at anlægget minibanen til børnefodbold mellem pavillonen og tennishallen skrider frem.

Som I kan se på billedet her, er jordarbejdet afsluttet, der er opsat bander og mål, og næste skridt er at få lagt selve kunstgræsset på.

Minibanen_Sep2016
Minibanen, som den tog sig ud torsdag 16. september 2016
Foto: Torben Klarskov

I hovedbestyrelsen, hvor det først og fremmest er David Kendal, der har arbejdet med sagen, arbejder vi også med at få sikret, at der kommer lys på banen, men det er ikke med i første omgang.

Med anlægget af minibanen vil der blive taget endnu et skridt til at gøre området til et hyggeligt og velfungerende børne- og familieidrætsområde. På resten af arealet skal der efter planen anlægges minitennisbaner og en tennisslåmur, ligesom vi håber at kunne få anlagt udendørs styrketræningsredskaber. Endelig arbejder vi på at skaffe penge til en opgradering af styrketræningspavillonen.

Samlet set håber vi dermed at få et spændende, grønt og imødekommende område som indgang til vores klub, hvor familier og børn kan komme og blive inviteret inden for i klubben.


Yderligere oplysninger

David Kendal (fodboldafdelingen)
Mobil: 25 28 37 06
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
 

Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 505
Senest opdateret: 19 september 2016