Klik billedet
1. divisions topscorer skifter til B.93 Udskriv Email

4. august 2016
1. divisions topscorer skifter til B.93
Mette Perthu-Hansen, der er topscorer i 1. division, har valgt at skifte fra Greves 1. divisionshold til B.93.


Det er et stort scoop for B.93, da Mette Perthu-Hansen hen over sommeren har fået tilbud fra flere klubber, deriblandt 3F hold.

Bjarke Møller, der er pigesportschef i B.93, er meget tilfreds med den nye aftale.: “Mette er en fantastisk fodboldspiller. Hun er en teknisk betonet angriber, der kan drive ethvert forsvar til vanvid, men hun er også en leder og vindertype på banen, som vores unge talenter kan lære meget af,” siger han.

B.93 har lagt en ambitiøs plan om at spille sig op fra københavnerserien til 1. division på et år. Den 23-årige Mette Perthu-Hansen ved om nogen, hvad det kræver. Hun stod i spidsen for det Greve-hold, der på rekordtid rykkede op fra landets femtebedste række til 1. division. Mette Perthu-Hansen, der tidligere har spillet ti U16 landskampe, er udset til at blive en nøglefigur på det nye B.93 kvindehold, som består af en blanding af klubbens egne talentfulde spillere og erfarne spillere udefra.

B.93 er Københavns eneste licensklub og har mange unge talenter på vej. Jeg glæder mig til at blive en del af klubbens spændende og ambitiøse projekt. Jeg kan se, at B.93 har en stærk fødekæde af talentfulde unge spillere på vej, og det giver mig ekstra tro på projektet,” siger Mette Perthu –Hansen.

Jeg har nået rigtig mange mål Greve, og nu trænger jeg til ny luft. B.93 pigefodbold dyrker en angrebsorienteret spillestil, som jeg kan lide. Jeg har nogle klare ambitioner. B.93 tilbyder tilbyder mig rigtig gode udviklingsmuligheder og individuel træning, der kan gøre mig til en endnu bedre spiller, og derfor skifter jeg,” fortæller hun.

I B.93 bliver Mette Perthu-Hansen spillende assistentræner, og klubben vil gøre hende til rollemodel for de nye unge talenter, der er på vej. Hun kommer også til at lave teknisk skills træning for klubbens yngste elitespillere.  

Mette er gjort af et helt særligt stof,” siger Bjarke Møller. “Hun er ikke gået den traditionelle talentvej, men hun har i 1. division bevist, at hun har potentiale til en dag at blive en af Danmarks allerbedste. Vi vil med de rigtige rammer og et dedikeret træningssetup i B.93 gerne hjælpe hende med at udvikle sit talent til det næste trin.”

Aftalen med Mette Perthu-Hansen ventes at trække flere erfarne spillere til B.93, der allerede er i dialog med flere spillere med erfaringer fra de bedste rækker.

Alle, der ønsker at komme til prøvetræning i B.93 kan kontakte cheftræner Maria Dong-Kruse på tlf. 27 59 9 092.

Mette Perthu-Hansen 
Bjarke Møller byder Mette Perthu-Hansen velkommen til B.93
 

Skrevet af Allan Bisgaard   
Antal hits: 550
Senest opdateret: 14 september 2016