Klik billedet
U18 DM Liga Udskriv Email


DBU har blåstemplet B.93s talentarbejde med en ungdomslicens.
Det betyder, at U18 pigerne deltager i den nationale U18 DM Liga.

Vi udvikler landsholdspillere, og vi arbejder dedikeret med at udvikle spillere, der mestrer alle tekniske, taktiske, fysiske og mentale aspekter af spillet, så de kan blive klar til at klare sig på højeste nationale og internationale niveau. I B.93 pigefodbold spiller vi positivt og offensivt spil, og vi vil gerne gøre vore spillere til de allerbedste, også i 1 mod 1 situationer.

Har du lyst til at forløse dit talent og potentiale sammen med andre dygtige piger og et stærkt, ambitiøst og medinddragende trænerteam, så er du velkommen til at kontakte cheftræner Dzeko Sainoski eller teamtræner Claus Vilster. 

Vi har et stærkt talentudviklingssetup, der også giver adgang til styrketræningsrum, kvindelig fysioterapeut, eget U18DM omklædningsrum, egne skabe og mange dygtige kompetencetrænere.

Vi træner mandag, onsdag, torsdag og fredage.

Vi har åbent for prøvetræning for spillere, der er ambitiøse med deres fodbold. Kontakt Claus Vilster for mere information.

Cheftræner
Dzevdet "Dzeko" Sainoski                 Dzeko har DBUs A-trænerlicens 
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Mobil: 40 58 57 81


Team træner
Claus Vilster                                     Claus har DBUs  B-trænerlicens
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Movil: 23 98 93 78

Skrevet af Inder Sapru   
Antal hits: 5577
Senest opdateret: 01 februar 2017