U15 holdet består af 20 drenge som trænes af Jesper Djuraas og Tobias Sommer. Drengene træner 4 gange om ugen og spiller i den bedste række på Sjælland, som dog er en lidt sværd pulje for holdet.

Fredag 22. september mødtes holdet i B.93, hvor de sammen med U13 og U14, skulle køre i bus til Næsby, hvor de skulle deltage i elitestævnet H.C. Andersen Cup. Alle glædede sig til at spille kampe mod andre elitehold, som lige som vores U15 hold også rangerer lige under de bedste elitehold i landet.

Holdet skulle bo sammen med de andre deltagende hold på Kroggårdskolen som ligger tæt på Næsby Boldklubs klubhus og baner.

Afslapning mellem kampene.

B.93 holdet kom i pulje med: Holbæk Sports Akademi, OB og Haderslev FK. Første kamp blev spillet fredag aften kl. 18.00 mod Haderslev FK (se topfotoet, webred.).

Det blev noget af en herrekamp. Drengene lagde ud med at spille lidt febrilsk, men efter kort tid overtog de mere og mere af spillet. Alle drengene kæmpede det bedste de kunne, spillede godt sammen og alle viste de ville vinde.

Efter 12 min. scorede vi. Kort efter blev der udlignet. 8 min. senere scorede vi igen. Desværre udlignede Haderslev igen.

Sidst i kampen blev det atter lidt febrilsk for holdet, da Haderslev scorede, efter at vi var blevet snydt for et frispark, tæt på vores mål – trænerne fra B.93 var i hvert fald ikke i tvivl, og brokkede sig højlydt, hvilket resulterede i, at cheftræneren blev bortvist, og vi formåede ikke at finde roen igen og få udlignet.

Øv, vores drenge havde med deres spil fortjent om ikke at vinde, så at kampen havde sluttet uafgjort. Drengene var ret skuffede, men vi forældre var enige om, at det var det bedste spil vi havde set i denne sæson, så drengene havde noget at være stolte af og bygge videre på.

Lørdag kl. 12.00 spille drengene mod Holbæk Sports Akademi.

Igen spillede vores drenge rigtig godt og ikke mindst kæmpede godt. Dog formåede de ikke at få bolden i nettet, selv om de havde overtaget spillet.

Ved halvleg stod kampen stadig 0-0. 16 min. henne i 2. halvleg scorede vi endelig. 2 min. før tid udlignede Holbæk Sports Akademi desværre. Kampen sluttede 1-1. Igen øv, denne kamp havde drengene helt klart fortjent at vinde, men de havde ikke heldet på deres side.

3. kamp blev spillet lørdag kl. 17.15, hvor holdet skulle møde OB, som stillede med et blandet U14/U15 hold.

Instrukser før den sidste kamp.

Vi havde fra start overtaget spillet, og efter 7 min. scorede vi det første mål. Efter 10 min. stod der 2-0, efter 14 min. 3-0. Så skulle vi helt hen til 30. min. inden der stod 4-0, hvad der også stod ved halvleg. Efter 9 min. spil i 2. halvleg pressede vi OB godt og OB scorede selvmål.

Trænerne forsøgte lidt nyt og flyttede rundt på flere spillere, som prøvede nye pladser, hvilket ikke gjorde spillet helt så ”flydende”. Efter 20 min. fik OB straffe og så stod kampen 5-1, hvilket også blev kampens resultat. Alt i alt en fint spillet kamp, selv om cheftrænerens ord efterfølgende var ”jeg nægter at rose for at vinde over et U14 hold”. Men drengene har fortjent ros, og da det ikke er en hverdags oplevelse for holdet at vinde kampe i denne sæson, var det dejligt at se nogle glade drenge.

For at vi skulle gå videre som 2’er fra puljen og have en chance for at spile om 3.-4. plads og om en præmie, skulle Haderslev FK vinde over Holbæk Sports Akademi, hvilket vi også forventede de gjorde, da Haderslev klart havde spillet bedst, af de hold vi havde mødt. Men nej, så heldige skulle vi selvfølgelig ikke være. Holbæk vandt ikke mindre end 4-0 over Haderslev, og det betød så, at vi kun blev nummer 3 i vores pulje og om søndagen skulle spille om 5. – 6. plads.

Søndag kl. 14.00 mødte vi så HUI (Hørsholm Usserød).

Lige før sommerferien mødte vi HUI i en træningskamp hvor vi vandt 6-1. Måske drengene troede, det ville blive lige så let som sidst, eller om der bare ikke var så meget mere i benene vides ikke. Men HUI er blevet et stærkere hold, da de har slået sig sammen med BSV’s U15 hold. Så vores drenge fik det sværere end sidst.

Vores drenge formåede ikke at spille ordentlig sammen, og derfor hele tiden skulle kæmpe for at få fat i bolden, hvilket jo tærer ekstra meget på kræfterne. Ved halvleg stod det 0-0. Efter 13 min. spil i 2. halvleg scorede vi, men blot 2 min. efter udlignende HUI. Da de havde spillet 2 x 35 min. stod kampen stadig 1-1, og derfor skulle de ud i straffesparkskonkurrence. Det blev noget af en gyser. Vi startede med at sparke – og brændte. Vores målmand tog det næste skud. Derefter scorede begge hold, men sidste skud på vores målmand – og han redder den. Vi kom på en 5. plads.

Tillykke til drengene med nogle flotte spillede kampe, selvom det var ærgerligt at det kun rakte til en 5. plads. Holbæk Sports Akademi som vi helt klart burde have vundet over, kom for resten på 2. pladsen.

Dejligt at trænerne bruger tid på at tage drengene med til stævne, luksus med privatchauffør som forkælede holdet med kørsel mellem baner og skole, selvom der var schuttlebusser til rådighed, tak til forældre for stor opbakning på sidelinjen, tak til vejrguderne for det pragtfulde vejr, og en særlig stor tak til BackUp Foreningen, som gjorde det muligt, at alle spillere kunne deltage i dette stævne.