Vælg en side

B.93 søger Talentchef

Samlende Talentchef

B.93 er en af de største fodboldklubber i Danmark med mere end 1700 fodboldspillere. I forbindelse med den fortsatte udvikling af fodboldafdelingen, samt et hævet ambitionsniveau, har vi besluttet at opprioritere stillingen som Talentchef, således at vi kan fastholde udviklingen af klubbens talenter. Stillingens fokus er på herreafdelingen.

Rollen som Talentchef i B.93
Som Talentchef i B.93 vil du indgå i ledelsen af en fodboldafdeling med over 150 lønnede og frivillige trænere, alle med et stort engagement og hjerte for B.93 og vores medlemmer. Den sportslige ledelse referer til klubbens fodboldbestyrelse. Der vil være en tæt dialog med trænerne samt den sportslige ledelse for 1. senior herrer.

Det primære ansvarsområde for Talentchefen er arbejdet med talenterne, med fokus på de ældste ungdomsårgange og de yngste seniorer. Udover at have den direkte dialog med disse talenter og deres forældre, er det også en vigtig opgave at facilitere en god dialog mellem de forskellige holdtrænere, T+, U+ og andre for derigennem at sikre det samarbejde, der giver den bedste udvikling af det enkelte talent.

Opgaver der skal løses af Talentchefen

  • Ansvarlig for drengetalenterne i klubben fra de er 15 år
  • Ansvarlig for at vejlede og udvikle alle unge spillere i samarbejde med holdtrænerne, U+, T+ og den uddannelsesansvarlige
  • Bidrage til viderudvikling og implementering af klubbens talentudvikling, spillestil og træningsmetodik
  • Sikre et godt samarbejde blandt klubbens trænere, og at rapporteringen i forhold til licensreglerne overholdes
  • Sikre et godt talentmiljø sammen med klubbens Scout og TalentID ansvarlige
  • Repræsentere B.93 i de forskellige relevante DBU fora om talentudvikling
  • Gennem sit personlige netværk bidrage til rekruttering af trænere
  • Deltage i specifik træning af årgangenes bedste spillere
  • Overvære udvalgte kampe samt være med til relevante stævner
  • Medvirke til god dialog og samarbejde mellem aldersgrupper og køn

Kærlighed

Alle spillere skal behandles, som kærlige og fornuftige forældre behandler deres børn. Udvikling skabes bedst i trygge og ansvarlig rammer. Ingen står alene.

Enkelthed

Enkle principper bidrager til at spillere, trænere og ledere kan træffe de rigtige beslutninger og præstere bedst muligt. Enkeltheden skal afspejles, i alt hvad vi gør.

Udfordrende indsats

Vi udfordrer alle til altid at yde en indsats på højeste niveau, uanset din rolle i klubben. Resultater er et produkt af kontinuerlig og dedikeret indsats. Indsats skaber resultater.

Har du den rigtige profil?

Vi forventer, at du har DBU/UEFA A-licens, et stærkt fokus på talentarbejdet og en del års erfaring med træning af fodboldspillere på eliteniveau. Samtidig skal du have lyst til at bruge dine eftermiddage og noget af weekenden på fodbold. Stillingen er tænkt som en lønnet deltidsstilling.

Vi tilbyder dig en spændende hverdag fyldt med faglige udfordring i én af landets største fodboldklubber.

Er din nysgerrighed vækket så send en ansøgning med dit CV på mail til job@b93.dk. Vi forventer at Talentchefen skal starte 1. juli eller 1. august 2018 og derfor imødeser vi din ansøgning i løbet af april 2018.

Alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til ungdomsformand, Max Riis Christensen.

Er du stadig i tvivl, så læs mere om B.93 på vores hjemmeside.

Er du klar til næste skridt i din karriere?

Send din ansøgning nu